ΠΡΟΦΙΛ

Σε ένα γραφικό χωριουδάκι, μέσα στους αγρούς και στη φύση,  πλαισιωμένο με αιωνόβια δέντρα ελιάς,  βρίσκεται το νεόκτιστο συγκρότημα πετρόκτιστων κατοικιών LIOKRINA LUXURY VILLAS.

Η ησυχία, ο καθαρός αέρας και η μηδαμινή υγρασία  το καθιστούν ως τον απόλυτο προορισμό διακοπών και ξεκούρασης. Από τις βεράντες των κατοικιών ξετυλίγονται το απόλυτο γαλάζιο της Μεσογείου και η επιβλητικότητα του Ταΰγετου.

Σε μικρή απόσταση από τις κατοικίες βρίσκεται το μικρό πευκοδάσος γεμάτο αρώματα και ήχους που θα σας γαληνέψουν. Τα μικρά δρομάκια είναι ιδανικά για πεζοπορία και βόλτες στη φύση. Τα παραδοσιακά πετρόκτιστα αλώνια θα σας ταξιδέψουν στο χώρο και στον τόπο που γινόταν το παραδοσιακό αλώνισμα.

Η λιτή πολυτέλεια σε συνδυασμό με την άνεση και τη λειτουργικότητα του χώρου θα σας δημιουργήσουν την καλύτερη διάθεση για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Τα Λιόκρινα σας καλωσορίζουν σ’ένα υπέροχο ταξίδι αναψυχής.

  • Liokrina Luxury Villas

    liokrina1

    Σε ένα γραφικό χωριουδάκι, μέσα στους αγρούς και στη φύση, πλαισιωμένο με αιωνόβια δέντρα ελιάς, βρίσκεται το νεόκτιστο συγκρότημα πετρόκτιστων κατοικιών LIOKRINA LUXURY VILLAS...περισσότερα
  • Video

  • Awards

espa